Overvågningsvideo afslører røveri mod Leclerc: Nu er fire anholdt i sagen

Foto: Dan Istitene/Getty Images

Det italienske politi har anholdt fire mænd i sagen, hvor Formel 1-stjernen Charles Leclerc fik stjålet sit 2,2 millioner kroner.

I april sidste år blev Ferrari-kører Charles Leclerc udsat for en ubehagelig oplevelse, da hans Richard Mille-ur til mere end to millioner blevet stjålet fra hans håndled i Toscana.

Det italienske politi har nu udsendt en pressemeddelelse, hvori de afslører, at de har fundet ‘to værdifulde ure, hvis herkomst vil blive undersøgt nærmere’ ved en ransagning af en af de mistænktes hjem.

Det er dog endnu ikke blevet bekræftet, hvorvidt et af disse ure tilhører den unge Formel 1-kører fra Monaco, skriver The Sun.

I sagen er der blevet anholdt tre mænd og en kvinde. Politiet har også delt en video, der viser de formodede tyve på en scooter, som mødes med en anden gerningsmand.

Tyveriet skete, da en gruppe fans opdagede, at Leclerc befandt sig i byen Viareggio i Toscana, hvorefter de stimlede sammen om ham, for at tage billeder med ham.

Formel 1-køreren blev nærmest overdynget af personer, mens hans skrev autografer til sine fans, og her lykkedes det en tyv at få fat i hans ur.

Leclerc var ikke klar over, at hans ur var blevet stjålet, før senere, hvor han også anmeldte hændelsen til politiet.

Richard Mille sponsorerer Ferrari-køreren og er også et populært mærke hos de andre kørere i feltet.

Derudover er han ikke den eneste, der har oplevet at blive røvet, fordi han bar et Richard Mille-ur. Det samme er nemlig sket for Lando Norris, der kører for McLaren, som i sommeren 2021 blev udsat for et røveri, hvor han mistede sit ur.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024