Paddock-rygte kan give Sergio Perez problemer før Mexicos Grand Prix

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Et rygte spreder sig i paddocken om, at Sergio Perez kan være i store problemer.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Sergio Perez ikke har haft en god sæson i år. Men alligevel er det lykkedes ham at holde fast i sin samlede 2.-plads.

Lewis Hamilton er dog meget tæt på at kunne overhale ham indenom, og sker det, så kan det få konsekvenser. Ifølge Sky-ekspert Ted Kravitz har Perez nemlig fået et ultimatum om at holde fast i placeringen, hvis han vil beholde sit sæde hos Red Bull.

“Det er et rygte, der går rundt,” sagde Kravitz ifølge Crash.net.

“Hvis det ikke lykkes Checo at holde fast i 2.-pladsen i mesterskabet… Det er noget Red Bull aldrig har gjort, og noget Christian Horner og Helmut Marko værdsætter meget højt i år. Så vil de overveje seriøst, om Checo også har en kontrakt næste år.”

“Eller om de skal have en ordentlig samtale med Checo om, hvorvidt han er i stand til at forbedre sig til næste år.”

“Jeg siger ikke, at dette er et ultimatum. Jeg siger ikke, at Perez har et par løb til at slutte som nummer to og sikre sit sæde til næste år. Jeg siger, at Checo ikke er i tvivl om vigtigheden af 2.-pladsen i mesterskabet.”

“Hvis han kan blive ved med at lave gode resultater og glæde sine fans, vil det også glæde Red Bull.”

På nuværende tidspunkt er Perez nummer to i den samlede stilling. Han har dog kun et forspring på 39 point ned til Hamilton, hvorfor han potentielt kan indhente ham.

Hvis det sker, at han ikke kan holde fast i sin 2.-plads, kan han miste sit sæde ved årsskiftet. Dog er det værd at nævne, at det flere gange er blevet benægtet af Christian Horner og Helmut Marko.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024