Panik midt på golfbanen: ‘Har aldrig set noget lignende’

Foto: Twitter

Der er mange ting, der kan skabe panik på en golfbane. At det netop skulle være bier, der skabte panik under Mexico Open, overrasker dog de fleste.

Spillerne, der deltog i Mexico Open, nød egentlig at spille golf i det skønne vejr.

Det foregik på en god bane i rolige omgivelser, men pludselig var det ikke helt så roligt længere.

Flere af spillerne var nemlig nødt til at smide sig ned på græsset, hvor de forsøgte at dække sig så godt til, som de kunne.

“Det er det mest usædvanlige, jeg nogensinde har set på en golfbane,” lød det fra Golf Channels kommentator.

Det viste sig, at spillerne var blevet angrebet af store bisværme, hvilket medførte, at de blev tvunget til at smide sig på græsset, for at kunne beskytte sig selv.

De store bisværme, der nærmest ud af det blå gik til angreb, startede en kædereaktion hos spillerne, der en efter en smed sig på jorden. En af dem, der gjorde dette, var sydafrikanske Erik van Rooyen.

“Jeg sagde lige til min caddie ‘bi, bi, bi’, og han kiggede på mig, som om jeg var skør. Jeg kastede mig ned, så ser han dem, og han kastede sig ned,” sagde han ifølge det britiske medie Mirror.

“Frankie (Francesco Molinari) og Chez (Reavie) kiggede på mig, som om jeg var skør, og 30 sekunder senere fløj bierne lige forbi dem. Det er sjovt, men man vil bestemt ikke blive stukket af dem.”

Til trods for, at det næppe har været sjovt for spillerne, kunne kommentatorerne godt se det sjove i det, da de velklædte golfspillere måtte rulle rundt på græsset, for at få bierne til at forsvinde.

Og en af kommentatorerne fik da også understreget, at han ‘aldrig har set noget lignende før’.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024