Patrick Mouratoglou deler nyt om Holger Runes skade

Foto: Shutterstock

Holger Rune måtte trække sig fra ATP-turneringen i Cincinnati på grund af en skade. Nu uddybes det af træner Patrick Mouratoglou.

Træner Patrick Mouratoglou har meddelt, at han er meget ked af det på Holger Runes vegne. Den danske tennisspiller var nemlig opsat på at gøre det godt i Cincinnati.

Desværre endte det ikke, som han havde regnet med i den amerikanske turnering. Efter blot 12 partier måtte den unge dansker trække sig.

Efter at have siddet over i første runde, trådte Rune ind i anden runde til en kamp mod amerikanske Mackenzie McDonald. Han tabte første sæt og var bagud i andet sæt, da han trak sig på grund af sin skade.

Rune har ikke selv udtalt sig efter at have trukket sig fra kampen natten til torsdag dansk tid. Til gengæld har Mouratoglou nu givet en kort opdatering på danskerens skade,” skriver han ifølge TV 2 Sport på Instagram, og fortsætter:

“Rygskader er meget lammende. Man kan ikke bevæge sig frit og føler smerte, hver gang man slår til bolden. Jeg ved, hvordan det føles, da jeg led af det i seks måneder i år.

“Jeg har ondt af Holger Rune, fordi han var meget opsat på at gøre det godt i Cincinnati. Det positive er, at i hans tilfælde burde det hele hurtigt. Lad os komme videre fra dette og gøre os klar til US Open.

Det er ikke første gang, at Rune har problemer med sin ryg. Det har han haft siden French Open tidligere i år. Ligeledes var han for nylig plaget af rygskaden under Hopman Cup i Nice, hvor han tabte alle sine kampe.

Dette resulterede i, at han måtte melde afbud til turneringen Croatia Open. Kun få dage efter afbuddet, meldte han ud, at han var under behandling for sin skade.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024