Pep Guardiola sender besked til ‘utrolige’ Arsenal

Foto: Alex Livesey - Danehouse/Getty Images

Pep Guardiola har sendt en besked til Arsenal, der må nøjes med 2. pladsen i Premier League i denne sæson.

Arsenal tabte 1-0 til Nottingham Forest, hvilket satte en stopper for enhver drøm om at vinde mesterskabet for første gang i 19 år.

Det så ellers længe ud til at blive en realitet, da de havde en føring på otte point ned til Manchester City.

Nederlaget til Nottingham Forest medførte, at Pep Guardiola og co. kunne fejre deres femte mesterskab i de seneste seks sæsoner.

Forud for Citys opgør mod Chelsea, sendte Guardiola rosende ord i retning af Arsenal. Her er det Mikel Arteta, som tidligere har været assistent for Guardiola, der står i spidsen.

“Ethvert Premier League-trofæ er specielt. Når du vinder tre i træk, betyder det, at man har et konsistent niveau. Især mod Liverpool og især i år mod et utroligt, utroligt Arsenal,” sagde Guardiola ifølge Metro.

“Jeg roser vores modstandere for deres kvalitet. Tidligere var det Liverpool, og nu er det Arsenal. Begge hold bringer os til vores grænser.”

Guardiola har tidligere udtalt, at Arsenal burde glæde sig over at slutte som nr. to i Premier League.

“Spørg ejerne af Arsenal, hvad det betyder efter seks til syv år uden Champions League, at de nu er tilbage,” sagde han i sidste måned.

“Næste sæson skal Arsenal spille mod eliten. Mod de bedste hold i Europa i en utrolig konkurrence. Denne sæson er en succes. Absolut.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024