Pogba og Juventus forsøger at lægge skader og skandaler bag sig

Foto: James Williamson - AMA/Getty Images

Paul Pogbas skifte retur til Juventus har ikke været en succes og hans spilletid har været minimal.

Paul Pogba og Juventus træder ind i den nye Serie A-sæson i et forsøg på at lægge den seneste sæson bag sig. Her var de plaget af både skade og skandaler.

Den franske midtbanespiller missede stort set hele sæsonen, efter at have pådraget sig en alvorlig knæskade i sæsonopstarten. Nu håber han på at få en startplads i Juventus’ kamp mod Udinese søndag.

Hans skade var et hårdt slag for Juventus, der også har været hårdt ramt af skandaler. Blandt andet måtte deres bestyrelse træde tilbage, ligesom de blev idømt en pointstraf og et forbud mod europæisk fodbold.

Juventus endte på en 7.-plads i Serie A, efter at være blevet idømt straf på 10 point. Det ville have givet dem en plads i Conference League, men UEFA besluttede at udelukke dem fra deres turneringer i år.

Nu forsøger Juventus at nulstille sig, så de kan starte på en frisk. Og det samme er gældende for Pogba, der både var ramt af skader samt en uhyggelig sag, hvor hans bror forsøgte at afpresse ham.

Pogba har lovet at vende tilbage til sit tidligere niveau, og onsdag spillede han med i venskabskampen mod Alessandria. Her leverede han en fin kamp, og han bidrog endda med et mål.

Ifølge Yahoo Sports er målet for Juventus at vinde Serie A i denne sæson. De har ikke en europæisk turnering at tage sig af, hvorfor de kan sætte alle sejl ind på at vinde den hjemlige liga.

For Pogba handler det også om at blive klar til EM næste sommer. Skal han udtages til det franske landshold, kræver det, at han kommer gennem sæsonen uden de store skader.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024