Portugisisk stjerne skal afløse Lionel Messi i PSG

Foto: Mustafa Yalcin/Anadolu Agency via Getty Images

Lionel Messis forventes at forlade Paris Saint-Germain til sommer, hvorfor den franske klub leder efter en afløser.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det bliver svært at finde en afløser for Lionel Messi, hvis han beslutter sig for at forlade Paris Saint-Germain denne sommer.

Netop dette tyder det dog på, at han gør, hvorfor den franske storklub er tvunget til at sætte jagten ind på en afløser.

Den 35-årige argentiner har nemlig kontraktudløb efter denne sæson, og han har endnu ikke skrevet under på en ny. Derfor har Paris-klubben følt sig tvunget til at undersøge mulighederne for at hente en afløser.

Ifølge de to aviser Le Parisien og L’Équipe har dette medført, at de er begyndt at kigge i retning af Manchester City. Her skulle de nemlig have et godt øje til Bernardo Silva, som de ser som en ideel afløser for Messi.

Skal han bringes til Parc des Princes til sommer, bliver det dog ikke billigt. Ifølge Le Parisien er det forventet, at den 28-årige portugiser vil have et prismærke på omtrent 600 millioner kroner.

Silva siges selv at have interesse i et skifte væk fra City denne sommer. Det har medført, at han og PSG allerede har indledt forhandlinger om et potentielt skifte.

Selvom PSG kan virke som en attraktiv destination for Silva, er det ikke den eneste klub, der har godt øje til ham.

Siden sidste år har Barcelona også været meget interesseret i at købe ham. Faktum er dog, at den spanske klub er i finansielle vanskeligheder, hvilket kan gøre et køb umuligt.

Silva har været en del af truppen i Manchester City siden 2017. Han har spillet over 300 kampe for den engelske klub.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024