PSG stiller ultimatum til Kylian Mbappé

Foto: Julian Finney/Getty Images

Paris Saint-Germain har gjort det klart for Kylian Mbappé, at han enten skal forlænge sin kontrakt eller acceptere at blive solgt.

Paris Saint-Germain ønsker ikke at lade Kylian Mbappé lege rundt med dem. Derfor har de nu besluttet at give ham et meget klart ultimatum.

Det skriver mediet Le Parisien.

Mediet skriver, at den franske storklub har givet ham to muligheder. Enten skal han forlænge sin kontrakt eller forlade klubben denne sommer.

Desuden er det blevet gjort klart for Mbappé og hans bagland, at de ikke vil vente længe på et svar. Derimod vil de have et svar inden længe, så de ved, hvordan de skal agere på transfermarkedet denne sommer.

Tidligere på måneden blev det afsløret, at Mbappé har besluttet ikke at forlænge sin nuværende kontrakt med PSG. Det betyder, at han kan forlade den franske klub på en fri transfer næste år.

Netop derfor har PSG gjort det klart for ham, at han bliver solgt i år, hvis han ikke forlænger sin kontrakt. De ønsker nemlig at tjene penge på salget, fremfor at miste ham på en fri transfer næste sommer.

Selvom det kan være indbringende at sælge den franske stjerne, er det dog ikke PSG’s førsteprioritet.

Tværtimod ønsker de at holde ham på Parc des Princes de næste mange år. Skal dette blive en realitet, kræver det dog, at han er villig til at underskrive en kontraktforlængelse.

Le Parisien skriver, at PSG skulle være fast besluttet på, at Mbappé ikke skal have lov til at forlade klubben gratis.

Dette står dog i kontrast til udtalelser fra spilleren selv, der har udtalt, at han ønsker at spille 2023/24-sæsonen i klubben.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024