PSG til Kylian Mbappe: Underskriv ny kontrakt for at blive næste sæson

Foto: Julian Finney/Getty Images

Rygterne om Kylian Mbappés fremtid har været mange, og dette har fået Paris Saint-Germain til at stille et krav til franskmanden.

PSG-stjernen Kyliam Mbappé har fået besked på, at han ‘skal underskrive en ny kontrakt’, hvis han ønsker at blive i Paris Saint-Germain i næste sæson.

Det har klubpræsident Nasser Al Khelaifi gjort klart for den 24-årige stjerne, skriver The National News.

På onsdagens pressemøde, hvor Luis Enrique blev præsenteret som ny træner i den franske storklub, faldt snakken også på Mbappé.

I denne forbindelse udtalte præsident Al Khelaifi, at det er ‘umuligt’, at PSG lader deres store stjerne forlade klubben på en fri transfer næste sommer.

I sidste måned meddelte Mbappé offentligt, at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med PSG. Derfor er hans plan at forlade klubben, når hans nuværende kontrakt udløber næste år.

Mbappé gjorde det i samme ombæring klart, at han ikke ønsker at forlade PSG i år. Derimod vil han vente til næste år, hvor han kan forlade Parc de Princes kvit og frit.

“Situationen er meget klar. Hvis Kylian ønsker at blive, skal han underskrive en ny kontrakt. Vi kan ikke lade den bedste spiller i verden skifte gratis. Det er umuligt,” sagde Al Khelaifi ifølge The National News.

“Han sagde, at han ikke ville rejse gratis. Hvis nogen har ændret mening, er det ikke min skyld.”

Mbappé har været kædet sammen med flere klubber i løbet af de seneste måneder. Hans mest sandsynlige destination er Real Madrid, som også forsøgte at hente ham til Spanien sidste år. Om de vil forsøge at købe ham i år, vides dog ikke.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024