Qatar har store planer for Manchester United

Foto: Richard Heathcote/Getty Images

Manchester United er til salg, og flere viser interesse for at købe den engelske klub. Bl.a. forventes det, at der lander et bud fra Qatar.

Et bud fra Qatar, der forventes at lande inden længe, da der er deadline på fredag, vil få stor betydning for Manchester United, Old Trafford og hele byen.

Der er endnu ikke truffet en endelig beslutning, men det er sandsynligt, at et bud snart lander. Desuden er der blevet lagt planer for, hvordan de vil transformere klubben til det bedre.

Både Old Trafford og klubbens træningsfaciliteter på Carrington vil undergå store forbedringer. Qatar skulle nemlig være klar til at spendere en stor sum penge på at forbedre infrastrukturen og faciliteterne i klubben.

Det skriver Sky Sports.

Hvad der dog kan bremse et opkøb er, at den amerikanske Glazer-familie, der er de nuværende ejere, kræver op mod 5 milliarder pund for klubben – og det er Qatar ikke interesserede i at betale.

En kilde tæt på handlen siger, at ‘de ikke vil danse til Glazers melodi, hvis de beslutter sig for at byde’.

Det lyder, at de allerede er blevet accepteret af Qatars emir, Sheikh Tamim bin Hamad al-Thani, der siges at være stor fan af Manchester United.

Det er dog ikke blot Qatar, der forventes at komme med et bud. Det er også forventet, at et bud fra Saudi-Arabien vil blive sendt i retning af Old Trafford, inden fredag.

Det har også været rygtet, at Tesla-ejer og milliardær Elon Musk skulle overveje at købe den engelske Premier League-klub. Dette er dog ikke blevet bekræftet af rigmanden selv.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024