Rafael Nadal beholder rekord efter Daniil Medvedev forlader Roland Garros

Foto: Ryan Pierse/Getty Images

Russiske Daniil Medvedev havde muligheden for at tangere Rafael Nadals rekord.

Rafael Nadal er den eneste spiller, der nogensinde har vundet Italian Open og French Open i samme år.

Den seneste spiller, der har haft chance for at opnå samme bedrift, er russiske Daniil Medvedev. Han formåede dog ikke at udnytte chancen, og Nadals rekord er derfor stadig intakt.

Der har været mange spillere, der har vundet French Open i løbet af deres karriere. Der er også mange, der har vundet Italien Open. Der er dog kun én, der har vundet begge turneringer i samme år.

Den eneste, der har opnået dette, er den spanske stjerne Rafael Nadal. Ikke nok med det, så har han faktisk ikke kun gjort det én gang.

Derimod er det en bedrift, han har opnået hele otte gange i sin karriere. Selvom han har gjort det otte gangen, er der ingen andre, der har gjort ham kunsten efter.

Medvedev havde mulighed for at gøre det i år, mens Novak Djokovic havde chancen sidste år. Han blev tilmed sendt ud af French Open af ingen ringere end Nadal selv.

Medvedev missede ikke blot chancen for at vinde French Open. Han blev sendt ud i åbningskampen, hvor han tabte til en spiller, der ikke engang befinder sig i top-100.

Efter det overraskende udtalte den russiske stjerne på sit pressemøde, at han var glad for, at grussæsonen var overstået.

Det er det underlag, som han har det dårligst med at spille på. Derfor ser han frem til, at han inden længe kan tage hul på sin græssæson.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024