Rafael Nadal er ikke længere alene: Holger Rune tangerer vild rekord

Foto: Jean Catuffe/Getty Images

Søndag var Holger Rune i finalen i Monte-Carlo Masters i Monaco, hvor han tabte til russiske Andrey Rublev i tre sæt.

Til trods for, at det ikke blev til en sejr for Holger Rune, da han søndag spillede mod Andrey Rublev i finalen i Monte-Carlo Masters, har han noget at glæde sig over.

Den 19-årige dansker er nemlig den kun anden teenager til at sikre sig en plads i finalen i den store turnering. Den anden, der har gjort det, er ingen ringere end Rafael Nadal, der vandt turneringen to gange før sin 20-års fødselsdag.

Rune vandt over tre store stjerne på sin vej til finalen, hvilket var hans anden finale på Masters 1000-niveau, efter han vandt over Novak Djokovic i finalen i Paris Masters sidste år.

Han vandt over Dominic Thiem i anden runde, inden han skulle have spillet mod italienske Matteo Berrettini, som dog måtte trække sig inden kampen.

I kvartfinalen mødte han Daniil Medvedev, som han vandt over i to sæt, inden han mødte Jannik Sinner i semifinalen. Det var en lang kamp, der varede næsten tre timer, men til sidst vandt Rune med cifrene 1-6, 7-5 og 7-5.

På et tidspunkt så det også ud til, at den unge dansker ville vinde kampen over Rublev, da han i tredje og sidste sæt var foran med 4-1.

Føringen var dog ikke nok til at give ham en sejr, da hans russiske modstander fik vendt hele kampen på hovedet. Efter tre sæt kunne han derfor glæde sig over at have vundet den første Masters 1000-titel i sin karriere.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024