Rafael Nadal giver bekymrende opdatering i ny videobesked til sine fans

Foto: X

Rafael Nadal har delt en bekymrende opdatering til sine fans i form af en video.

Den spanske tennisstjerne vender retur til professionel tennis i starten af det nye år. Nu har han dog delt en video, hvori han taler om sit comeback. Her fortæller han, at han ikke ved, hvor godt han vil være i stand til at præstere efter operationen.

Ikke desto mindre vender han retur næste år, hvor han blandt andet skal deltage i Australian Open. I videoen, som han har delt på X, taler han blandt andet om det lange år på sidelinjen.

“Det har været et langt år, hvor jeg har gennemgået mange faser. Jeg forsøgte at komme tilbage for at spille i grussæsonen. Uge efter uge var det skuffelse efter skuffelse. Så var jeg nødt til at beslutte mig for at stoppe op og sige, at det var nok,  og lede efter en konkret løsning, som var operationen,” siger han.

“Siden da har alt budt på en ny horisont. Det har været en svær vej, men altid med håbet om at komme tilbage. Selvfølgelig har jeg haft tvivl. Selvfølgelig var der øjeblikke, hvor det virkede umuligt, at dette øjeblik ville komme.”

“Men vi har bevaret arbejdsmoralen og håbet, og jeg mener, at jeg er klar. Jeg ved ikke på hvilket niveau, Jeg ved ikke, hvad jeg skal forvente. Jeg ane detr ikke, men jeg er ligeglad lige nu. Jeg er bare glad for at være tilbage og ser frem til at at yde den indsats, der er nødvendig for at have det sjovt. Og jeg tror på, at jeg vil være konkurrencedygtig.”

“Jeg har endelig haft gode uger med træning på et niveau, der giver mig mulighed for at konkurrere igen. Jeg har været igennem mange faser, men i dag synes jeg, det er på tide. Jeg kommer tilbage i en turnering, som jeg har spillet tidligere og som jeg er bekendt med. Jeg ved, at det er en svær turnering, men jeg håber at være klar til at konkurrere”.

“Jeg stræber ikke efter noget andet. Kun at være konkurrencedygtig,” siger han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024