Rafael Nadal har en besked til Casper Ruud efter hans French Open-nederlag

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Rafael Nadal har sendt en helt særlig besked i retning af Casper Ruud, der tabte til Novak Djokovic i finalen ved French Open.

Tennisstjernen Rafael Nadal har ønsket Casper Ruud tillykke med et flot og velspillet French Open. I samme ombæring har han sagt, at han skal holde hovedet højt, selvom han tabte til Novak Djokovic i finalen.

24-årige Ruud stod i sin tredje Grand Slam-finale, men heller ikke denne gang blev det til en sejr. Derimod tabte han i tre sæt med cifrene 7-6 (1), 6-3 og 7-5.

Sidste år havde Ruud også spillet sig frem til finalen ved French Open, hvor han mødte Nadal. Den spanske stjerne var for stor en udfordring, og nordmanden tabte derfor i tre sæt.

Og netop Nadal sendte en besked i retning af den unge nordmand efter nederlaget. Her lykønskede han ham med den flotte præstation under den franske turnering.

“Bravo Casper. Endnu en fantastisk Roland Garros. Du er en fantastisk spiller og en fantastisk person! Det var et hårdt nederlag, men alligevel en fantastisk bedrift,” skrev Nadal i en story på Instagram.

Djokovic havde også noget at sige til Ruud, efter at have besejret ham i en velspillet finale i Paris.

“Casper, du er en af de bedste personer på touren. Jeg føler virkelig, at i dagens verden er det vigtigt at bemærke, hvornår nogen har de rigtige livsværdier. Du fortjener stor respekt,” sagde han ifølge TennisWorldUSA.

“Jeg er ked af resultatet i dag. Det er helt sikkert ikke den bedste måde at slutte for dig, men du har haft et par utrolige år her. Jeg ønsker, at du vinder mod alle undtagen mig.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024