Rafael Nadal på hospitalet: Skæbnesvangert svar kommer lørdag

Foto: Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images

Rafael Nadal har ikke deltaget i en turnering siden januar, hvor han forlod Australian Open med en alvorlig skade.

Spanske Rafael Nadal har trukket sig fra en lang række turneringer i denne sæson. Han er heller ikke med i French Open, som i disse dage bliver spillet i Paris.

Han har været ukampdygtig, siden han i januar forlod Australian Open efter et nederlag tidligt i turneringen. Ikke nok med, at han blev sendt tidligt ud, så pådrog han sig også en alvorlig skade.

Nu kunne noget tyde på, at den spanske tennisstjerne har besluttet sig for at tage tyren ved hornene.

Nadal har nemlig gennemgået en undersøgelse hos sin læge Ángel Ruiz Cotorro og en kollega ved navn Jordi Vilaró. Det skriver den spanske avis Marca.

I denne forbindelse er der blevet udført en kikkertundersøgelse, der har haft til formål at se nærmere på hans venstre hofte. Det er denne hofte, som han i lang tid har haft problemer med, og som har holdt ham ude i store dele af denne sæson.

Svaret på denne undersøgelse skulle lande i løbet af lørdagen. Om der efterfølgende bliver meldt noget officielt ud fra Nadal, vides naturligvis ikke.

Marca mener at vide, at Nadal har besluttet at få udført den pågældende undersøgelse, fordi hans nuværende behandling ikke har fungeret. Derfor ønsker han at vide, hvad der har forårsaget, at det ikke er tilfældet.

Den spanske stjerne er i skrivende stund nummer 15 på ATP-verdensranglisten. Ved næste opdatering efter French Open falder han dog helt ned som nummer 133 på listen.

Når det sker, vil de tvære første gang siden 2003, at han ikke ligger i top-100.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024