Rafael Nadals rekord i fare: Djokovic klar til at skrive historie

Foto: Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images

Rafael Nadal risikerer at miste en af sine rekorder til serbiske Novak Djokovic, der er i fuld gang med træningen i Marbella.

Novak Djokovic er allerede i fuld gang med sin træning forud for Rome Masters, som han skal deltage i for 17. gang.

Hvis den seksdobbelte vinder af turneringen formår at vinde tre kampe og dermed sikre sig en plads i kvartfinalen, vil han være den første og eneste spiller til at have kvalificeret sig til 17 kvartfinaler ved én Masters 1000-turnering.

Novak deler lige nu denne rekord med Rafael Nadal, der kan bryste sig af at være nået til minimum kvartfinalen i både Monte-Carlo, Rom og Madrid hele 16 gange.

Djokovic nåede op på siden af Nadal sidste år, hvor han sikrede sig en plads i kvartfinalen i Rom – og nu kan han snart overgå den spanske stjerne.

Siden Australian Open har Nadal været hårdt ramt af skader, hvilket har tvunget ham til at trække sig fra turneringen i Rom. Dermed har Djokovic en gylden mulighed for at overgå Nadal. Det skriver TennisWorldUSA.

Novak har en rigtig god historik i Rom, hvor han har vundet 64 ud 74 kampe, siden han fik sin debut i 2007. Desuden har han aldrig nogensinde været slået ud før kvartfinalen.

Tidligere har han også vundet over Nadal i finalen i Rom, selvom den spanske legende er stærk på grus. Her vandt han over ham i finalen i både 2011 og 2014, mens han også vandt over Roger Federer i finalen i 2015.

Hans flotte historik gør, at der er gode muligheder for, at han kan overgå Nadal ved den kommende turnering i Rom.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024