Rafael Nadals tenniskarriere rygtes færdig: Nu taler han ud

Foto: Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images

Rafael Nadal trak sig torsdag fra French Open, hvilket har skabt spekulationer om, at den spanske stjernes karriere nærmer sig sin ende.

Efter at have trukket sig fra dette års French Open, gjorde Rafael Nadal det klart, at enden på hans karriere ikke vil blive offentliggjort på et pressemøde.

Den spanske stjerne har vundet French Open intet mindre end 14 gange. I år deltager han dog ikke, og det er første gang i 18 år, at han ikke gør dette.

Nadal deltog i Australian Open i januar, hvilket er den eneste turnering, han har deltaget i, siden årsskiftet.

Det betyder naturligvis, at han har trukket sig fra flere store turneringer i løbet af sæson. Blandt andet har han meldt fra i både Barcelona, Monte-Carlo og Madrid.

Desværre har han ikke været i stand til at overkomme sin skade endnu. Derfor har han følt sig tvunget til at melde afbud til Roland Garros senere på måneden.

Under sit pressemøde på Rafa Nadal Academy afslørede han, at han sandsynligvis vil indstille sin karriere næste år. Det kræver dog, at hans krop kan holde så længe.

Den succesfulde tennisspiller udtalte, at han har i sinde at kæmpe for at kunne afslutte sin karriere på en anden måde:

“Jeg fortjener ikke at være færdig nu. Jeg synes, jeg har kæmpet nok i min sportskarriere, så i dag er ikke enden. Enden bliver på en anden måde, og jeg vil kæmpe for, at det bliver på en anden måde,” sagde han.

Efter French Open vil han for første gang i 20 år falde ud af top-100 på verdensranglisten. Desuden er det sandsynligt, at han ikke kommer til at forsvare flere af sine point. Derfor vil det resultere i yderligere fald på listen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024