Raphael Varane reagerer på saudisk tilbud – holdkammerater presser ham til at skifte

Foto: Shutterstock

Manchester United-forsvareren Raphael Varane er blevet et transfermål i Saudi-Arabien, men han ønsker at blive på Old Trafford.

Raphael Varane har ingen intentioner om at skifte til en klub i Saudi-Arabien til sommer. Derimod agter han at blive i Manchester United.

Dette har han besluttet sig for, selvom N’Golo Kante og Karim Benzema har forsøgt på at overtale ham til et skifte.

Den centrale forsvarsspiller scorede sejrsmålet i Uniteds Premier League-sejr mod Wolves mandag aften. Den franske forsvarer udnyttede et indlæg fra Aaron Wan-Bissaka, og sendte bolden i mål med et hovedstød.

Varane har taget hul på sin tredje sæson i United, hvor han er en vigtig del af Ten Hags hold. Det har især vist sig at være tilfældet, efter han har skabt et godt samarbejde med Lisandro Martinez.

Hans tidligere holdkammerater på det franske landshold, Kante og Benzema, er begge skiftet til Saudi-Arabien denne sommer fra henholdsvis Chelsea og Real Madrid.

Ifølge Mirror har de efter sigende forsøgt at overtale forsvarsspilleren til at slutte sig til dem i Mellemøsten.

Mediet skriver også, at der skulle være stor interesse for Varane i Saudi-Arabien. På trods af dette, har han dog ingen planer om at forlade United denne sommer.

Om han på et senere tidspunkt kan finde på at skifte til en saudiarabisk klub, skal naturligvis ikke kunne afvises. På nuværende tidspunkt er det dog ikke noget, der er af interesse for ham.

Derfor skal Ten Hag heller ikke frygte for, at han pludselig må klare sig uden Varane. Såfremt franskmanden forlod klubben, ville de naturligvis være nødt til at gå på jagt efter en afløser.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024