Rasende fans på gaden: Sender klar besked til Messi og Neymar

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

En større gruppe PSG-fans har en klar besked til Lionel Messi og Neymar: Smut med jer.

Paris Saint-Germain er en klub, der er præget af uro for tiden, hvilket er kulmineret efter Lionel Messi rejste på ferie i Saudi-Arabien, uden at have fået tilladelse til dette.

Onsdag var flere hundrede PSG-fans på gaden i Paris, fordi de ville markere deres store utilfredshed med både Lionel Messi og Neymar, men også klubbens præsident, Nasser Al-Khelaïfi.

Det skete kort tid efter, at det var kommet frem, at Messi var blevet suspenderet, og at han angiveligt er fortid i den franske klub, når denne sæson er overstået.

Ifølge det franske medie Le Parisien var omtrent 200 vrede fans dukket op foran klubbens hovedkvarter.

Her råbte de op om, at de krævede, at præsident Nasser Al-Khelaïfi skulle gå af som præsident for klubben. De mener ganske enkelt, at han er for fraværende, og at han derfor ikke bør lede klubben.

Det er dog ikke kun præsidenten, der bør sparkes ud, hvis man spørger de vrede fans.

Flere franske medier melder, at der også er et ønske om, at store profiler som Lionel Messi, Neymar og Marco Verratti forlader Parc des Princes.

Det er ikke første gang, at flere af stjernerne er endt i modvind blandt klubbens fans. Det skete også i sidste måned, hvor de buhede af Messi, da han ikke havde forlænget sin kontrakt med klubben.

Demonstrationen startede ganske vist foran klubbens hovedkvarter, men her blev de ikke stående. Senere bevægede sig over til Neymars bolig i Paris.

Flere medier melder, at dette er blevet bekræftet af Neymar selv, da han har delt en kort besked efterfulgt af en trist emoji på Instagram.

“De er lige gået væk fra min dør,” skrev den brasilianske stjerne.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024