Rasmus Bøgh Wallin skifter til Uno-X

Foto: Shutterstock

I flere år har han domineret på lavere niveau, men fra næste år bliver han igen professionel, når Rasmus Bøgh Wallin skifter til Uno-X.

Uno-X Pro Cycling har været i fuld gang med at styrke truppen til næste år. Flere nye ryttere er kommet til i løbet af de seneste uger, men de er endnu ikke færdige.

Ifølge Ekstra Bladet beretter deres kilder om, at de har indgået en aftale med endnu en rytter. I denne omgang er der også tale om en dansker, da 27-årige Rasmus Bøgh Wallin har indgået en kontrakt med holdet.

Han har en fortid som Riwal-rytter, men har de i seneste to sæsoner kørt for Restaurant SuRi-Carl Ras. Her har han formået at imponere i en sådan grad, at Uno-X har valgt at give ham en toårig kontrakt.

Der vil ikke være tale om et øjeblikkeligt skifte. Derimod tager han først hul på sin nye kontrakt i næste sæson.

Den 27-årige stjerne har i flere år domineret på den hjemlige scene. Sidste år blev det til intet mindre end 13 sejre, og i år har han indtil videre kørt sig til otte sejre.

Derfor kan han bryste sig af at være en af de mest vindende ryttere herhjemme. I denne forbindelse bør det dog nævnes, at flere af hans sejre er kommet i mindre løb.

I de seneste to år har han også gjort sig bemærket i PostNord Danmark Rundt. Begge år har han nemlig formået at sikre sig bakketrøjen. Desuden har han i flere etaper været med til at animere løbet fra udbruddet.

Uno-X Pro Cycling har derfor formået at hente endnu en habil profil til næste års hold. Han kan se frem til at få selskab af flere andre ryttere, da holdet har været på rov denne sommer.

Blandt andet har de indgået en aftale med Magnus Cort, Jonas Iversby og Markus Hoelgaard. Derudover får de også selskab af Andreas Leknessund, der også skifter til det norsk-danske cykelhold i næste sæson.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024