Rasmus Højlund har indgået aftale: ‘De er på en prøveperiode’

Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Atalanta-angriber har indgået en ny aftale, men afslører selv, at der kun er tale om en prøveperiode.

Det er ikke blot i de store klubber i Europa, at der er stor interesse for Rasmus Højlund. Det er også tilfældet blandt flere af verdens fodboldagenter.

Det skyldes naturligvis, at der er gode forudsætninger for, at et salg kan blive en realitet denne sommer. Dermed ser agenterne gode muligheder for at kunne facilitere en sådan handel.

Men nu er der ikke længere grund til at gøre sig til overfor den danske angriber. Han har nemlig indgået et samarbejde med et nyt agentfirma. I hvert fald for en stund.

“Jeg har fået nogen. Men de er på en prøveperiode,” siger Højlund kortfattet til Ekstra Bladet.

Han ønsker dog ikke at sige, hvem der er tale om. Derfor vides det ikke, om der er tale om et større agentfirma eller ej.

“Nej, det kan jeg ikke sige. Det er en prøveperiode, og det er det eneste, jeg kan sige,” lyder det fra ham.

Desuden ønsker han heller ikke svare på, hvorfor der kun er tale om en prøveperiode. Alt dette må der dog formodes at komme svar på senere.

Som angivet før, er det nemlig forventeligt, at den 20-årige angriber bliver solgt denne sommer. Og der er en chance for, at han lander på en af de helt store adresser i Europa.

Han har været kædet sammen med flere klubber, men især Manchester United siges at have et godt øje til ham. Højlund har dog ikke ønsket at be- eller afkræfte, om der er dialog mellem ham og den engelske klub.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024