Rasmus Nissen Kristensen skifter fra Leeds til AS Roma

Foto: Naomi Baker/Getty Images

Rasmus Nissen Kristensen har besluttet at vinke farvel til Leeds United til fordel for et ophold i AS Roma.

I de seneste uger har der været tvivl om Rasmus Nissen Kristensens fremtid. Den engelske klub rykkede i seneste sæson ned fra Premier League, og dermed startede rygterne om den danske forsvarer.

Nu er det officielt, at han forlader klubben. I den kommende sæson skal han tørne ud i Serie A, da han er blevet lejet ud til AS Roma.

Det melder Leeds og Roma på klubbernes hjemmesider.

Den 26-årige forsvarer fik en del spilletid i Premier League, hvor det blev til 30 kampe. I disse kampe bidrog han desuden med tre mål.

Landsholdsspilleren blev sidste sommer hentet til Leeds, efter at have nydt et par succesfulde år i Red Bull Salzburg.

I efteråret fik han en del spilletid, men i starten af året tilbragte han mere tid på bænken. Mod slutningen af sæsonen, begyndte han igen at få spilletid under træner Sam Allardyce.

Nu skal han bevise sit værd i italiensk fodbold, hvor han skal spille under cheftræner Jose Mourinho.

AS Roma har i de seneste år haft en del succes i Europa. I forrige sæson gik de hele vejen i Conference League, mens de i sidste sæson spillede sig i finalen i Europa League.

Rasmus Nissen Kristensen har udtalt, at han ser frem til at skulle spille for Roma. Desuden har han forklaret, at deres europæiske succes har været særligt tiltalende for ham.

“Romas europæiske succes de seneste år gav mig endnu mere lyst til at spille for klubben. Jeg kan ikke vente med at få et hverdagsliv her,” sagde han ifølge B.T.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024