Real Madrid-stjerne giver ny holdkammerat en hård lektion i træningsvideo

Foto: Shutterstock

Antonio Rüdiger har tidligere vist, at han ikke holder igen, selvom det blot er træning. Netop dette har han nu sat en tyk streg under.

Real Madrid-forsvarer Antonio Rüdiger har haft stor succes med at etablere sig som en fast del af truppen under Carlo Ancelotti. Siden sit skifte til klubben, har han været med til at vinde tre trofæer.

Gennem årene har han skabt et ry for at være en både aggressiv og frembrusende forsvarer. Han er altid klar under kampe og holder sig ikke tilbage, selvom der er risici forbundet med hans træk.

Tilsyneladende har han ikke planer om at holde igen. Det har han heller ikke under træning. Det har han tydeligt vist i en ny video fra en Real Madrid-træning, hvor han holder sine holdkammeraterne oppe på dupperne fra dag ét.

Der er mange, der har givet udtryk for, at de godt kan lide at se hans måde at træne på. Der er naturligvis også mange, der har moret sig over, at han er så aggressiv under en basal træningssession.

I videoen kan man se, at han viser Madrids nyindkøbte talent, Arda Güler, at han ikke kommer til at få det nemt i den spanske klub. Han holder nemlig ikke igen, når han skal forsvare sig med det unge talent.

Til en start formår Güler faktisk at snige sig forbi Rüdiger, men det laver han hurtigt om på. Han vender sig om, sætter efter og formår at genvinde bolden med ren styrke.

“At spille mod Rüdiger hver dag i træning må føles som ren tortur,” er der en fan, der har skrevet som kommentar til videoen.

“Hvorfor spiller Rüdiger som om, at han har en djævel på hver skulder?” lød det fra en anden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024