Real Madrids bud på 22-årig målmand er blevet afvist

Foto: Shutterstock

Real Madrid har været på udkig efter en ny målmand i de seneste uger, efter Thibaut Courtois rev sit korsbånd over.

Real Madrid ved ikke, hvor længe de skal undvære Thibaut Courtois. Den belgiske målmand har revet sit korsbånd over, hvilket kan ende med at koste ham hele denne sæson.

På det seneste har der været forlydender om, at Real Madrid vil leje Kepa Arrizabalaga af Chelsea i denne sommer. Han er dog ikke den eneste målmand, de har forsøgt at hente.

Den 22-årige Giorgi Mamardashvili har været en af de bedste målmænd i Spanien i de seneste år. Han står i målet for Valencia, men kunne potentielt have været på vej til Real Madrid.

Ifølge mediet COPE har han været på radaren i den spanske storklub. De forsøgte tilmed at hente ham, men kunne ikke blive enige om en pris med Valencia.

Madrid sendte et bud afsted på Mamardashvili, som de til en start ønskede at leje. De var klar til at betale 5 millioner euro for at leje, og dernæst købe ham for 25 millioner euro næste år.

Han kunne have vist sig at være en god tilføjelse til Real Madrid, da han har mulighed for at udvikle sig. Derfor kunne han have fungeret som en mere langsigtet løsning for klubben.

Men sådan skulle det ikke være, da Valencia ikke var klar til at slippe ham. I stedet har Real Madrid rettet fokus mod Kepa. Ham vil de nu hente retur til La Liga i resten af denne sæson.

Han har tidligere stået i målet for Athletic Bilbao, som han forlod til fordel for Chelsea tilbage i 2018. Dengang betalte den engelske klub 80 millioner euro for ham, hvilket var rekord for en målmand.

Derfor var der også store forventninger til ham i Premier League, men disse har han ikke formået at indfri. Nu får han chancen for at genoplive sin karriere i Real Madrid, der dog ikke har ønsket at købe ham fri.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024