Red Bull afviser Sergio Perez’ ønske om at køre i ældre RB19-version før Barcelona

Foto: Michael Potts/BSR Agency/Getty Images

Red Bull har valgt at afvise et ønske fra Sergio Perez, der ønsker at køre i en ældre version af RB19.

Denne sæson har ikke været god for Sergio Perez, der ikke har formået at udnytte RB19 i samme stil, som Max Verstappen har. Tværtimod har han ved flere lejligheder end ikke kvalificeret sig til Q3 i kvalifikationen.

Og nu skriver det tyske medie AMuS, at han tidligere har bedt Red Bull om at få lov til at køre i en tidligere udgave af RB19.

Den mexicanske kører fik nemlig en fin start på sæsonen, hvor han vandt de første to ud af fire løb. Derefter begyndte det dog at gå den forkerte vej for ham.

Fra Miami og frem har Perez haft store problemer med at levere, og har ved hvert løb været langsommere end sin holdkammerat. I Miami blev han tilmed indhentet på sin pole-position, efter Verstappen startede som nummer ni.

Derefter havde Perez fem løb i træk, hvor han ikke fik en plads i Q3. Fem måneder senere har mexicaneren fortsat store problemer med at præstere, og blev endda idømt tre tidsstraffe i Qatar.

Dette har medført, at der i de seneste måneder har været spekuleret meget i hans fremtid. Det er også tilfældet, selvom han faktisk har en kontrakt, der løber til udgangen af 2024.

Perez’ ønske om at køre i en tidligere version af RB19 er ikke overraskende. Han viste nemlig sin bedste form tidligere på sæsonen.

Men som forventet var Red Bull aldrig med på idéen. Det skyldets både de involverede omkostninger og de praktiske omstændigheder ved at have to forskellige bilspecifikationer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024