Red Bull bekræfter: Vi er i kontakt med Sebastian Vettel

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Det har været på tale, at Sebastian Vettel kan vende retur til Formel 1. Nu bekræfter Red Bull, at der har været dialog.

På det seneste har der været forlydender om, at Sebastian Vettel kan vende retur til Formel 1, men ikke som kører.

Red Bull-rådgiver Helmut Marko er dog i tvivl om, hvorvidt det kommer til at ske, da han vil være tvunget til at ‘arbejde mere for færre penge’.

Der har både været rygter om, at han kan vende retur som ekspert eller kommentator, men det har også været på tale, at han kan indtage en rolle som rådgiver, selvom det er få måneder siden, at han trak sig fra sporten.

Marko, der er blevet 80 år gammel i denne uge, har dog afvist, at han har planer om at trække sig tilbage, for at gøre plads til Vettel hos Red Bull.

“Vi kan komme til at se et overraskende comeback fra Sebastian Vettel i år, men det vil ikke være som kører,” sagde Sky F1’s Ted Kravitz.

“Jeg tror, at han vender tilbage til Red Bull. Jeg tror, at han kommer til at afløse Helmut Marko. Det er mere sandsynligt. Som en form for rådgiver.”

Mens Vettel ikke selv har udtalt sig om de seneste rygter, har Marko nu svaret på muligheden for, at Vettel kan komme til at overtage hans job.

“Vi er stadig i kontakt,” sagde Marko til Blick.

“Seb er stadig i en fase, hvor han er ved at finde sig selv. Jeg tror ikke, at han vil rejse til alle løb igen, og arbejde mere for markant mindre i løn.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024