Red Bull-boss: ‘Hvordan kan han se så positivt på alting?’

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Red Bull-rådgiver Helmut Marko har svært ved at forstå, hvordan Ferrari-boss Frederic Vasseur ‘kan se så positivt på alting’.

Det er med god grund, at Red Bull-rådgiver Helmut Marko er godt tilfreds med, hvordan Red Bull har startet denne sæson, da de hidtil har vundet alle tre løb i 2023.

Forud for det næste løb i Baku, er han især spændt på at se, hvad Mercedes tager med sig. Samtidig er han også nysgerrig på, om Ferrari kan vise, hvad de er. Indtil videre har ingen af de to hold ramt det niveau, de ønsker at ramme.

For omtrent fem år siden, var både Ferrari og Mercedes stort set altid foran Red Bull. Siden da er der sket store forandringer, og de to seneste sæsoner har løbene særligt været præget af Max Verstappen og Sergio Perez.

I 2023 har Mercedes ikke formået at få lukket hullet, som de desperat forsøgte at gøre i hele 2022. Ferrari har heller ikke fået den start på året, som de havde håbet på, da den har været værre end sidste år.

Selvom Red Bull har lagt sig i front, er Marko endnu ikke villig til at afskrive dem. Det fortæller han i et interview med schweiziske Blick.

“Mercedes vil naturligvis gerne finde ud af, hvad der foregår, og kommer med opdateringer i Baku,” sagde han.

“Og vi har indtil videre ikke været i stand til at få den rette vurdering fra Ferrari. Hvad jeg ikke forstår er, hvordan teamchef (Frederic, red.) Vasseur kan se så positivt på alting?”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024