Red Bull går til ekstreme længder for at undgå favorisering af Max Verstappen

Foto: Bryn Lennon/Getty Images

Red Bull-boss Christian Horner har afsløret, hvordan holdet formår at opretholde lighed mellem deres to kørere.

Indtil videre er der blevet kørt fem løb i 2023-sæsonen i Formel 1. Allerede nu står det dog klart, at det bliver de to Red Bull-kørere, der kommer til at kæmpe om verdensmesterskabet.

Hollandske Max Verstappen håber på at kunne vinde titlen for tredje år i træk, mens holdkammeraten Sergio Perez er opsat på at vinde sit første verdensmesterskab.

Den mexicanske kører har ikke formået at opretholde en reel titeludfordring i de to seneste sæsoner hos Red Bull.

I år har han dog fået en bedre start på sæsonen, hvor han har vundet to løb. Det har naturligvis medført, at der er blevet lagt mere pres på Verstappen.

Kampen mellem de to Red Bull-kørere har været intens indtil videre, men Horner har slået fast, at de kæmper for at sikre lighed mellem dem. Han ønsker, at de skal være fair over for begge kørere.

“Jeg tror, det handler om bare at være transparent og tale tingene igennem,” sagde han til Financial Times, da han blev spurgt om, hvordan den anspændte situation håndteres.

Det er en situation, som Horner har været nødt til at håndtere før. Præcis samme situation stod han i, da han havde Sebastian Vettel og Mark Webber i folden. Ligeledes har der også været en intens rivalisering mellem Verstappen og Daniel Ricciardo.

“Vi gennemgår, hvad forventningerne er, og minder dem om, at de kører for et hold. Og at de repræsenterer alle teammedlemmer, når de kører i deres biler. De repræsenterer også alle de partnere, som vi samarbejder med. Det handler ikke kun om dem,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024