Reece James i København: ‘Hvad skal man lave her?’

Foto: Visionhaus/Getty Images

Det er ikke hver dag, at København får besøg af nogen fra den absolutte fodboldelite. Det har dog været tilfældet i disse dage.

Chelsea-stjernen Reece James delte onsdag aften en story på sin Instagram-profil. Her spurgte han om gode råd til, hvad han skulle lave i storbyen.

Og det var ikke en hvilken som helst storby, han befandt sig i. Derimod befinder han sig i disse dage i København, hvor han nyder at kunne få et afbræk fra fodbolden.

I den korte video, som han har delt på sin story, ser man ham cykle over en af broerne på en lejecykel. Tilsyneladende har han ikke været helt tilfreds med dette, da han har været på jagt efter noget andet at lave.

“Hvad skal man lave her?” har han skrevet hen over sin story.

Selvom han har ønsket udforske København, har han hidtil kunnet glæde sig over, at vejret har været med ham. Onsdag aften, hvor han delte videoen, var vejret nemlig solrigt i den danske hovedstad.

Foto: Instagram

Det vides ikke, om der er et konkret formål med turen til Danmark. Det må dog antages, at der blot er tale om et visit i forbindelse med, at sæsonen er ved at gå på hæld.

Ydermere har han ikke efterfølgende delt nye opdateringer. Om han fandt noget at give sig til, har han derfor ikke meldt noget nyt ud om.

Den 23-årige Reece James har for alvor etableret sig i løbet af de seneste par år. Han har været en del af Chelseas førstehold siden 2018, men har dog været udlejet til Wigan i en enkelt sæson.

I oktober 2020 fik han også sin debut for det engelske A-landshold. Siden da har han været en mere eller mindre fast del af truppen. Det er derfor blevet til 16 kampe for landsholdet.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024