Reece James med iskoldt svar til Arsenal-fan

Foto: Visionhaus/Getty Images

Chelsea-forsvarer Reece James blev af en Arsenal-fan spurgt om han ville skifte hold. Til dette havde han et simpelt og koldt svar.

I Arsenal kan man tilsyneladende godt lide Reece James. Derfor er der også flere af klubbens fans, der ønsker, at han bliver hentet. Det har den 23-årige stjerne dog afvist.

Arsenal kunne onsdag bekræfte, at de har hentet James’ nu tidligere holdkammerat. London-klubben har nemlig købt Kai Havertz for 65 millioner pund.

Men han kommer ikke til at få følgeskab af James, der vil blive i Chelsea. De fans, der havde håbet på andet, kommer derfor til at blive skuffede. Forsvareren svarede selv på muligheden for et sådant skifte på Twitter.

“Jeg siger nej,” lød det blot fra James, da en fan skrev: “Reece James til Arsenal: Hvem siger nej?”

Chelsea har efterfølgende delt hans opslag på deres officielle profil på Twitter, hvor de har skrevet: “En af vores egne,” som er efterfulgt af et blåt hjerte.

James har en lang historie i den engelske klub, som han blev en del af, da han var blot 8 år gammel. Derfor har han naturligvis også et meget nært forhold til The Blues.

Efter at have fået sin debut på deres førstehold, er det blevet til 147 kampe for London-klubben. Desuden var han med til at vinde Champions League med sin barndomsklub tilbage i 2021.

Dengang var det ingen ringere end Havertz, der scorede det afgørende mål i finalen mod Manchester City. Han kommer dog ikke til at score mål for Chelsea igen, da han – som sagt – har accepteret et tilbud fra Arsenal.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024