Ricciardo indrømmer at han begik en stor fejl, da han var holdkammerat med Verstappen

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Daniel Ricciardo har indrømmet at han begik en stor fejl, da han kørte for Red Bull sammen med Max Verstappen.

Australske Daniel Ricciardo har afsløret en af sine største fejl hos Red Bull, efter at have reflekteret over sin karriere i Formel 1.

Ricciardo var en del af Red Bulls juniorhold, da det dengang var kendt under navnet Scuderia Torro Rosso i 2012. Her blev han holdkammerater med Jean-Eric Vergne, inden han blev forfremmet til Red Bull-holdet i 2014.

I 2018 endte han med at træffe en overraskende beslutning for mange og forlade Red Bull efter et par sæsoner og i stedet skrive kontrakt med Renault.

Den 33-årige stjerne har afsløret, at det var hans eget ego, der var årsagen til bruddet med Red Bull og i stedet besluttede sig for at skifte til Renault.

“Når jeg ser tilbage på 2018, så handlede det kun om mig, mig, mig,” sagde Ricciardo til The Athletic.

“Der var tidspunkter, hvor jeg handlede en smule for selvisk efter en dårlig weekend.”

I slutningen af 2022 kom det frem, at McLaren havde valgt at ophæve Ricciardos kontrakt, hvorfor han ikke er en del af Formel 1-feltet i denne sæson.

I stedet er han vendt tilbage til Red Bull, hvor han har fået en rolle som reservekører. Derfor hjælper han med at teste og udvikle den bil, som Max Verstappen og Sergio Perez kører i, i denne sæson.

“Nu er jeg tilbage hos Red Bull, men vil jeg sige, at det er i en mindre selvisk rolle. Jeg har ikke nogen skjult agenda,” sagde han, og fortsatte:

“Jeg forsøger bare at bygge mig selv op igen.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024