Roberto Mancini: ‘Hvis en spiller som Sandro Tonali forlader Italien, så er der et problem’

Foto: Christopher Lee - UEFA/UEFA via Getty Images

Den italienske landstræner Roberto Mancini ser det som et problem, at Sandro Tonali er på vej til Newcastle United.

Newcastle har længe haft et godt øje til Nicolò Barella, men de har opgivet at hente ham til England. Dette har medført, at de i stedet har valgt at hente Sandro Tonali.

Da de først begyndte at forhandle med AC Milan, gik det stærkt. Newcastle var nemlig hurtige til at acceptere en pris på 80 millioner euro. Derfor tyder alt på, at Tonali er på vej til England.

Ifølge Football Italia har han allerede gennemført sit lægetjek, hvilket blev udført i Rumænien. Det forventes, at hans skifte vil blive officielt meldt ud inden for de kommende dage.

Det er naturligvis en trist nyhed for de mange AC Milan-fans. De ønsker nemlig ikke at give slip på Tonali denne sommer.

De er dog ikke ene om at være ked af, at han formodes at skifte til Newcastle. Det er også tilfældet for Mancini, hvilket han for nylig gjorde klart for Sky Sports Italia.

“På den ene side er der noget ærgrelse. Hvis en spiller så god og ung som Tonali forlader Italien, betyder det, at der er nogle problemer. På et teknisk plan vil det dog tjene Tonali godt at spille i Premier League, det er godt for ham,” sagde han.

AC Milans fans har ikke taget godt imod nyheden om, at de skal sige farvel til Tonali. I forvejen var stemningen ikke god, efter den italienske klub besluttede at fyre Paolo Maldini.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024