Roger Federer gør grin med Carlos Alcaraz

Foto: Clive Brunskill/Getty Images for Laver Cup

Tennislegenden Roger Federer dukkede op under Masters 1000-turneringen i Shanghai, men ikke for at spille.

Der var rigtig mange fans, der var dukket op til Masters 1000-turneringen i Shanghai, fordi de håbede på at få et glimt af Roger Federer.

Ganske vist var han ikke dukket op for at spille, men det var annonceret på forhånd, at han ville kigge forbi. I denne forbindelse benyttede han også muligheden for at stikke lidt til den unge Carlos Alcaraz.

Den schweiziske stjerne var til stede under semifinalerne i den kinesiske turnering. Derfor fik han muligheden for at overvære tennis på højeste plan sammen med de kinesiske fans.

Inden det var tid til at se tennis, tog den 42-årige Federer en rundtur i Qizhong Forest Sports City Arena-faciliteterne. Det viser en video, som er blevet delt på det sociale medie X af arrangørerne.

I videoen fungerer han som en form for guide, der viser rundt på det store anlæg. Desuden ser man også, at han tager sig tid til både at hilse på og skrive autografer til de fremmødte fans.

Under rundvisningen stødte han ind i Andrey Rublev, der fredag blev spillede sin kvartfinalekamp mod franskmanden Ugo Humbert.

Desuden kommer Federer også med en lille stikpille til Alcaraz i videoen. Han laver nemlig sjov med, at den unge spanier blev slået tidligt ud af turneringen.

“Jeg hørte, at Carlos Alcaraz ville blive i mit omklædningsrum i år. Siden han blev elimineret, fik jeg mit omklædningsrum tilbage. Jeg er ked af, at han ikke er her længere, men jeg er glad for at have fået mit omklædningsrum tilbage,” siger han ifølge TennisWorldUSA.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024