Roger Federer overrasker boldpige, der brød reglerne på banen

Foto: Shi Tang/Getty Images

Roger Federers måde at overraske en boldpige på under Roland Garos er nu kommet frem i lyset.

Da Roger Federer spillede med i Roland Garos i 2011, var han ikke inde i den bedste periode af sin karriere.

Han var derimod inde i en svær periode, og han havde tabt flere store kampe, hvilket blandt andet havde betydet, at han var gået glip af alle fire major-titler.

Men den schweiziske superstjerne havde dog en chance for at gøre op for dette, og samtidig sætte en stopper for den dårlige stime ved French Open.

Men da hans niveau begyndte at falde i finalen, hvor han spillede mod Rafael Nadal, valgte en boldpige ved navn Kenza Del at overraske Federer, ved at give ham støtte.

I et øjeblik, der senere er gået viralt, skrev hun ‘Allez Roger’ i grusset for at vise sin støtte til ham. Det er en handling, der er imod reglerne.

“Det var et svært øjeblik for ham. Og jeg ved ikke hvorfor, men jeg besluttede at skrive ‘Allez Roger’,” har Kenza fortalt i 2023 ifølge Daily Star, hvilket altså er mere end et årti efter.

Hun tilføjede, at Federer så gestussen, og takkede hende ved at sende en ramme med den ikoniske røde trøje, som han bar under kampen, sammen med en autograf.

“Jeg nåede aldrig at møde fotografen, og fik aldrig chancen for at takke ham. Så hvis han ser denne video, hvis han hører mig, vil jeg med glæde takke ham, fordi det hele er takket være ham,” sagde Kenza.

Klippet blev desuden delt på Roland Garos’ Instagram-side, hvor Federer lagde mærke til det, og svarede: “Merci, Kenza!”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af RG Ballos (@rgballos)

 

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024