Roger Federer spår om Novak Djokovics fremtid

Foto: Clive Brunskill/Getty Images for Laver Cup

Roger Federer er kommet med en forudsigelse om Novak Djokovics fremtid. Han mener bestemt ikke, at han er færdig.

For nylig skrev Novak Djokovic historie, da han vandt sin Grand Slam-titel nummer 23.

Det gjorde han, da han vandt over norske Casper Ruud i finalen ved French Open. Dermed kan han bryste sig af at være den mandlige tennisspiller, der har vundet flest Grand Slam-titler.

Selvom han er 37 år gammel, er Roger Federer ikke i tvivl om, at den serbiske stjerne ikke er færdig med at vinde.

“Hvad Novak har gjort, er utroligt. Det er fantastisk for tennis og sport, når der bliver skrevet historie. Vi så det med Serena (Williams, red.), Rafa (Nadal, red.), mig selv, og nu med Novak,” sagde Federer ifølge TennisWorldUSA.

“Det er et fantastisk tidspunkt at være tennisfan og -spiller. Da jeg blev en del af touren, nåede Pete Sampras 14 Major-titler. Vi troede alle, at det ville være en rekord, der stof for evigt.”

“Så nåede jeg 15 titler, og endte til sidst med 17. Så pressede vi hinanden til 20. Jeg kan ikke huske, hvem der var den første til at nå dertil. Og så nåede Rafa op til 22.”

“Novak er nu på 23. Og han ser ud til at kunne blive ved med at vinde dem i lang tid, hvilket er fremragende. Jeg ønsker ham alt det bedste. Vi skal også huske, at han vinder titler, selvom han ikke er blandt de yngste spillere. Novak ser ung ud, og han gør det på en ung måde.”

“Alligevel er det altid udfordrende at vinde en major, og han leverede en fantastisk sejr i Paris. Jeg kunne ikke have været mere glad på hans vegne,” sagde Roger Federer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024