Roger Federers træner ‘angriber’ Jannik Sinner: Her er hans hårde ord

Foto: David Ramos/Getty Images

Italienske Jannik Sinner er et af de mest lovende talenter på ATP Touren, men Roger Federers tidligere træner har sendt hårde ord i hans retning.

Den italienske tennisspiller Jannik Sinner er komme godt fra start i denne sæson, og han har vist sig som en af de mest lovende tennisspillere på ATP Touren.

Til trods for dette, er han dog ikke perfekt, hvilket flere eksperter har gjort klart.

Den tidligere tennisspiller og træner for Roger Federer, Ivan Ljubicic, er en af dem. Da han for nylig udtalte sig til Sky Sports om den italienske profil, var det ganske hårde ord, der blev leveret af ham.

“Jannik blev helt sikkert sur. Jeg kunne se det på den måde, han hilste på Rune i slutningen af kampen,” sagde han til Sky Sports.

“Sandheden er dog, at han er nødt til at reagere på banen. Det er allerede sket tidligere – i Wien mod Tiafoe. Han skal forstå, at han er i en ring og skal slå fra sig, når han serverer.”

“Han er nødt til at forstå, hvad der skete og årsagen til dette nederlag, da vi alle betragtede ham som favorit i turneringen – på det tidspunkt af semifinalerne.”

Derudover sagde han også, at den italienske tennisspiller er nødt til at huske på, at det ikke altid kan være ham, der er ‘den gode fyr’.

“Han kan ikke altid spille rollen som den gode fyr, fordi der til sidst vil blive gjort grin med ham,” sagde Ljubicic også.

Ljubicic udtalte sig efter kampen mellem Jannik Sinner og Holger Rune i Monte-Carlo Masters, hvor den 19-årige dansker endte med en sejr, selvom han tabte første sæt 6-1.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024