Rory McIlroy får flyvende start på US Open med runde på 65 slag

Foto: Ian Johnson/Icon Sportswire via Getty Images

Rory McIlroy har fået en god start på US Open, da han gik sin runde i 65 slag, hvilket er fem under banens par.

Rory McIlroy har fået en god start på US Open, hvorfor han har bragt sig selv i en god position fra start.

Den nordirske golfstjerne besluttede sig for at droppe sit presesmøde forud for US Open. Han havde sandsynligvis forventet, at det blot ville ende med at handle om fusionen mellem PGA Tour og LIV Golf.

For at kunne holde fokus på sit golfspil, valgte han derfor at droppe pressemødet. Det viste sig at være en god idé, da han har formået at få en rigtig god start på den store turnering.

Den firedobbelte Major-vinder viste sig fra sin bedste side på Los Angeles Country Club torsdag. Her åbnede han sin deltagelse i US Open med en runde i 65 slag, hvilket er fem under banens par.

McIlroy vidste på forhånd, at han var nødt til at levere på højt niveau, hvis han skulle have en chance. Det skyldes, at både Rickie Fowler og Xander Schauffele gik deres runder i blot 62 slag.

Allerede på første hul viste han, at han i hvert fald ville gøre, hvad han kunne. Her sendte han sin bold 382 yards frem, og placerede den i midten af fairway. Det medførte, at han kunne sikre sig selv en birdie på det første hul.

På andet hul fulgte han op med endnu en birdie, hvilket han kunne takke et flot slag med hans wedge. Generelt gik han en god runde, men på 18. hul fik han en smule problemer.

Her sendte han igen sin bold ned midt på fairway, men med næste slag endte han i en tyk rough til venstre for greenen. Det første slag herfra var bestemt ingen succes for McIlroy, hvilket det andet heller ikke var. Det endte cirka 10 fod forbi huller.

McIlroy formåede dog at berolige sig selv og fokusere på opgaven foran sig. Derfor blev runden afsluttet med en bogey, men han formåede alligevel at gå runden i fem slag under par.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024