Rory McIlroy med stikpille til Phil Mickelson efter chokerende Ryder Cup-afsløringer

Foto: Richard Heathcote/Getty Images

Rory McIlroy har sendt en seriøs stikpille i retning af Phil Mickelson, som han tidligere har krydset klinger med.

Phil Mickelson er igen endt med at trække overskrifter. Det sker efter hans tidligere spillepartner Billy Walters har annonceret en bog under titlen ‘Gambler: Secrets from a Life at Risk’.

Dette har medført, at de to tidligere partnere er havnet i en fejde, da bogen indeholder afsløringer om Mickelson.

I bogen afslører Walters blandt andet, at Mickelson har formået at spille for ‘mere end 1 milliard dollars i løbet af de sidste tre årtier’.

Han fortæller også, at Mickelson ringede til ham under Ryder Cup i 2012. Her bad han ham satse 400.000 dollars på, at USA ville vinde over Europa.

Walters hævder, at han ikke giv med til at placere væddemålet. I stedet spurgte han angiveligt Mickelson, om han havde ‘mistet sin forbandede forstand’.

“Jeg sagde til ham: ‘Kan du ikke huske, hvad der skete med Pete Rose?’,” skriver han i bogen.

Walters henviser til den tidligere Cincinnati Reds-træner, der blev udelukket fra baseball for at spille på sit eget hold.

Partnerskabet mellem Mickelson og Walters sluttede i 2014. Siden da har deres forhold bestemt ikke udviklet sig til det bedre. Tværtimod.

Walters endte bag tremmer for insiderhandel i 2017, men han blev senere benådet af daværende præsident Donald Trump. Han hævder, at Mickelson nægtede at fortælle en ‘simpel sandhed’, der ‘kunne have holdt ham ude af fængsel’.

McIlroy blev for nylig spurgt om dette efter hans første runde af FedEx St. Jude Championship, hvilket fik ham til at stikke til Mickelson.

“Han kan i det mindste spille penge på Ryder Cup i år, fordi han kommer ikke til at være en del af det,” sagde McIlroy ifølge Sportsjoe.

Mickelson har siden afvist Walters’ påstande, og afviser at have satset penge på Ryder Cup.

“Jeg har aldrig satset penge på Ryder Cup. Selvom det er velkendt, at jeg altid nyder en venskabelig indsats på banen, ville jeg aldrig underminere spillets integritet,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024