Rory McIlroy mister 20 millioner ved at droppe turnering

Foto: Joe Robbins/Icon Sportswire via Getty Images

Rory McIlroy er ikke en del af denne uges RBC Heritage. Det betyder, at han har sagt nej til en stor pose penge.

I og med, at nordirske Rory McIlroy har valgt at trække sig fra denne uges RBC Heritage, har han været nødt til at sige farvel til en stor pose penge.

Stjernen er nemlig en del af PGA Tourens Player Impact Performance, hvilket betyder, at han får del i en pulje med penge, der er øremærket de vigtigste spillere på touren.

For at være en del af denne pulje, er der en række krav, man skal leve op til. Bl.a. må man ikke trække sig fra for mange turneringer, hvilket McIlroy nu har gjort. Derfor har han været nødt til at vinke farvel til tre millioner dollar, hvilket svarer til lidt over 20 millioner kroner.

Det er blevet bekræftet af en kilde fra PGA Tour, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det er en stor sum penge, som McIlroy kommer til at sige farvel til. Det svarer til 25% af de i alt 12 millioner dollar, som han blev tildelt for at slutte på 2. pladsen bag Tiger Woods på PIP-listen sidste år.

Formålet med dette program er, at PGA Tour kan belønne de spillere, der har den største indflydelse på den kendte golftour.

Det er tilladt at trække sig fra én stor turnering i løbet af sæsonen, men McIlroy har nu valgt at trække sig fra sin anden turnering. Derfor har han været nødt til at acceptere, at der bliver trukket penge fra hans bonus.

McIlroy annoncerede sin beslutning om at trække sig fra RBC Heritage på Hilton Head Island i South Carolina efter han missede cuttet ved The Masters.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024