Rory McIlroy om LIV Golf: ‘Jeg vil hellere gå på pension’

Foto: Ian Johnson/Icon Sportswire via Getty Images

Golfstjernen Rory McIlroy lægger fortsat ikke skjul på, hvordan han har det med LIV Golf.

Efter at have holdt sig fra at tale om LIV Golf i en periode, har Rory McIlroy igen taget bladet fra munden.

Tirsdag afholdt senator Richard Blumenthal en høring i det amerikanske senat om den kommende fusion mellem PGA Tour og LIV Golf, som er finansieret af den saudiarabiske Public Investment Fund (PIF).

McIlroy har ikke ændret sit syn på LIV Golf, selvom golftouren er fusioneret med PGA Tour. Efter sin første runde ved Scottish Open understregede han, at han stadig ser negativt på touren.

“Hvis LIV Golf var det sidste sted at spille golf på Jorden, ville jeg gå på pension. Sådan har jeg det med det,” sagde han ifølge Mediaite.

“Jeg ville gerne spille majors, men jeg ville være ret komfortabel.”

McIlroy var en blandt flere spillere, der fik et chok, da han hørte nyheden om den store fusion mellem LIV Golf og PGA Tour.

I fællesskab med Tiger Woods har McIlroy været stor fortaler for PGA Tour, selvom de begge er blevet tilbudt enorme beløb for at skifte til den rivaliserende golftour.

Flere af sportens største stjerne valgte at acceptere lukrative kontrakter med LIV Golf, men McIlroy har ikke været til at rykke på. Han har gennem hele processen været loyal over for PGA, og har åbent kritiseret LIV Golf.

Da nyheden om fusionen blev delt, skulle McIlroy deltage i Canadian Open. I denne forbindelse udtalte han, at han følte sig som et ‘offerlam’.

“Jeg hader stadig LIV. Jeg hader LIV. Jeg håber, at det forsvinder. Og det forventer jeg fuldt ud, at det gør. Og jeg tror, det er der, skelnen er her,” sagde han også dengang.

fredag 18. august 2023

tirsdag 15. august 2023