Rory McIlroys overraskende beslutning om LIV Golf går viralt

Foto: Joe Robbins/Icon Sportswire via Getty Images

Rory McIlroy har truffet en stor beslutning vedrørende LIV Golf, som nu er gået viralt.

Siden den saudifinansierede LIV Golf begyndte at hente store stjerne fra PGA Tour, har Rory McIlroy ikke været tilbageholdende med sin kritik.

Flere af sportens største stjerne har accepteret lukrative tilbud fra LIV Golf, som har sikret dem store millionbeløb. Rory McIlroy har dog hele tiden stået ved, at han bliver på PGA Tour.

Flere gange har golfstjernen kritiseret den nye golftour, men nu er det slut. Tilsyneladende ønsker han ikke længere at udtalte sig om den rivaliserende golftour.

Han har nemlig afsløret, at han har truffet en beslutning om, at han ikke længere vil tale om dramaet mellem LIV Golf og PGA Tour. Det gjorde han klart, efter at have undveget flere spørgsmål om emnet.

Under et pressemøde forud for PGA Championship på Oak Hill Country Club, blev han af en journalist bedt om at kigge ind i en krystalkugle. Formålet skulle være at svare på, hvor professionel golf er om tre år.

“Jeg har ikke en krystalkugle,” lød svaret.

“Vil du ikke spekulere?” spurgte journalisten.

“Nej,” svarede han kort.

Senere blev han af en anden journalist spurgt, om han bevidst har valgt at undgå spørgsmål om LIV Golf og PGA Tour i fremtiden.

“Ja,” svarede McIlroy til dette.

Det er kommet som en stor overraskelse for mange, da Rory McIlroy tidligere har udtalt sig meget kritisk om LIV Golf.

Dette har også medført, at hans beslutning er gået viralt på de sociale medier, hvor flere har reageret på det.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024