Rugbyspillere stukket og tævet i et forfærdeligt slagsmål, da tilhængere stormer banen

Foto: Twitter

En rugbykamp gik helt galt, da banen blev stormet af fans, der blandt andet angreb spillerne med ødelagte flasker.

En rugbyspiller har fået alvorlige skader, efter at en kamp i Sydafrika udviklede sig til et kaos, da banen blev stormet fans.

Spilleren blev angrebet af tilskuere efter kampen mellem Jeffreys Bay og Port Elizabeth Harlequins i weekenden. De angribende tilskuere var bevæbnet med både mursten og ødelagte flasker.

Harlequins vandt kampen efter et sent straffe, hvilket sikrede dem en plads i kvartfinalen i Eastern Cape Super 14, hvilket ikke alle tilskuere var tilfredse med.

Ifølge Mirror bliver sagen efterforsket af politiet, som har forklaret, at tre spillere blev stukket på Pellsrus Sports Ground efter kampen.

“Indtil videre er kun en sag om alvorlig vold blevet åbnet,” sagde Priscilla Naidu fra det lokale politi, der også bekræftede, at spillerne blev angrebet blev behandlet på banen, mens mindst én blev indlagt.

Eastern Province Rugby Union har suspenderet Jeffreys Bays hjemmekampe indtil sagen er blevet undersøgt til bunds. Ifølge Wales Online brød kaosset ud, da en Jeffrey Bays-spiller angreb en bolddreng fra Harlequins.

En spiller siges at være blevet stukket med en ødelagt flaske, og har fået alvorlige skader på armen, hvorfor han måtte opereres. En anden blev stukket og måtte efterfølgende syes.

En tredje spiller, der også blev en del af det store kaos, blev angiveligt angrebet med en mursten, hvilket gav ham en hjernerystelse. Han er senere blevet udskrevet fra hospitalet.

Indtil videre er en person blevet anholdt i sagen, men en efterforskning er i gang, som har til formål at finde yderligere skyldige i sagen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024