Ryan Nugent-Hopkins har fået nyt øgenavn efter usædvanlig slåskamp

Et slagsmål brød ud i tredje periode af kampen mellem Edmonton Oilers og Toronto Maple Leafs, hvilket har givet Ryan Nugent-Hopkins et nyt øgenavn.

Ryan Nugent-Hopkins er ikke kendt for at være en slagsbror, men alligevel har han nu fået øgenavnet ‘Rocky’ af sine holdkammerater, efter at have deltaget i et slagsmål i kampen mod Toronto Maple Leafs.

Det var en god aften for Edmonton Oilers, da de vandt over deres canadiske rivaler med 5-2. Connor McDavid scorede to mål for femte kamp i træk, men publikum blev virkelig vilde, da et slagsmål brød ud i tredje periode.

Leafs-spillerne var tydeligt frustrerede det niveau, som Oilers præsterede at opretholde hele kampen, og til sidst valgte Justin Holl at lade sin vrede gå ud over Kailer Yamamoto, da han slog ham.

Det faldt ikke i god jord hos Nugent-Hopkins, der derfor besluttede sig for at tage sagen i egen hånd – og det endte med, at han fik krammet på den store forsvarsspiller. Det skriver Mirror.

Forud for denne kamp havde Nugent-Hopkins kun haft tre slagsmål i sin karriere, men efter at have vundet over en større modstander, har han nu bevist, at han er en hård hund.

Nugent-Hopkins er bestemt ikke en lille mand, da han er omtrent 182 centimeter høj, men han beviste alligevel sin frygtløshed ved at gå i kamp med Holl og lægge ham ned på isen.

Oilers-stjernen har været en del af holdet, siden han blev draftet i 2011. Han har primært været kendt som ‘Nuge’, men da han vendte tilbage til omklædningsrummet efter onsdagens kamp, råbte hans holdkammerater navnet ‘Rocky’.

Slagsmålet varede ikke længe, men Nugent-Hopkins leverede nogle brutale slag, inden han væltede sin modstander. Den 29-årige har ikke været involveret i et slagsmål siden 2020, men så ud til at nyde det i denne omgang.