Ryan Reynolds deler følelsesladet besked efter historisk oprykningsfest

Foto: Lewis Storey/Getty Images

Ryan Reynolds har delt en følelsesladet besked på de sociale medier, efter Wrexham sikrede sig oprykning lørdag aften.

Ryan Reynolds har i et opslag på Twitter skrevet, at ‘alt lugter af champagne og øl’ i et følelsesladet opslag, efter Wrexham lørdag kunne fejre, at de har sikret sig oprykning.

Hollywood-stjernen, der købte klubben sammen med Rob McElhenney i februar 2021, var til stede på stadion, da Wrexham sikrede sig oprykning til engelske League 2.

Det skete med en sejr på 3-1 over Boreham Wood, hvilket var nok til at garantere dem oprykning i næste sæson.

Resultatet blev bl.a. sikret af Paul Mullin, der scorede to mål. Efter kampen løb en stor mængde fans ind på banen, hvorefter spilleren fejrede den flotte bedrift i omklædningsrummet, hvilket angiveligt varede ved til langt ud på natten.

“Alt, hvad jeg ejer, lugter af champagne, øl og græs. Jeg er stadig et sted mellem at grine og græde. Denne by og denne sport er en af de mest romantiske ting på jorden. Tak, @Wrexham_AFC,” har Deadpool-stjernen skrevet dagen derpå på Twitter.

Reynolds og McElhenney havde selskab af Ant-Man-stjernen Paul Rudd i forbindelse med lørdagens kamp mod Boreham Wood, som endt med at tage en overraskende føring efter blot 43 sekunder.

Men Elliot Lee skabte ro for Wrexham før pausen. Og Mullin, som nu har scoret 46 mål i denne sæson, scorede to mål, som sikrede dem sejren, og som efterlod McElhenney i tårer i slutningen af kampen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024