Ryan Reynolds lavede ballade i Wrexham: Nu siger han undskyld

Foto: Lewis Storey/Getty Images

Hollywood-skuespiller og Wrexham-ejer Ryan Reynolds har været nødt til at sende en undskyldning til klubbens fans.

Torsdag fik fans af Wrexham AFC sig lidt af et chok. Det har nu medført, at skuespiller og klubejer Ryan Reynolds har været nødt til at undskylde.

Det sker efter et opslag på hans Twitter-profil fik fansene til at kigge to gange. Her blev der delt et billede med teksten: ‘Wrexham United’. Desuden skrev han følgende som tekst til billedet: “Yes. Det. Her. Sker.”

Det resulterede i, at klubbens fans pludselig var i vildrede. Flere af dem var nemlig bekymrede for, at Ryan Reynolds og Rob McElhenney, som han har købt klubben med, ville ændre klubbens navn.

Heldigvis for fansene, så har det vist sig ikke at være tilfældet. Derimod var det blot en knap så gennemtænkt måde at annoncere et nyt samarbejde mellem Wrexham og flyselskabet United Airlines.

Det har de to klubejere afsløret i en ny video. I denne video har de også valgt at lægge sig fladt ned og undskylde overfor klubbens fans.

“Vi trådte i spinaten. Det måtte jo ske. Vi burde have skrevet Wrexham ‘OG’ United,” siger Reynolds i videoen, hvor efter McElhenney fortsætter:

“Vi kommer hverken nu, eller i fremtiden, til at ændre klubbens navn. Vi beklager den forvirring, vi har skabt.”

Det nye samarbejde kan vise sig at være lukrativt for klubben. Det betyder nemlig, at United Airlines får deres logo på fronten af klubbens trøjer.

I slutningen af denne sæson kunne Wrexham juble over at have sikret sig oprykning til League Two. Dermed kan de i den kommende sæson glæde sig over at skulle tørne ud i den fjerdebedste engelske række.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024