Ryan Reynolds overstråler Lewis Hamilton med stor formue efter F1-aftale

Foto: Jan Kruger/Getty Images

Ryan Reynolds står til at forøge sin formue yderligere, efter at have investeret i Formel 1-holdet Alpine Racing.

Selvom Hollywood-stjernen Ryan Reynolds står til at forøge sin formue, efter at have investeret i Alpine Racing, er han ifølge Express allerede rigere end Lewis Hamilton.

Sammen med Rob McElhenney, som han ejer Wrexham AFC med, er Reynolds en del af den investorgruppe, der har købt 24% af Alpine.

Holdet, der er ejet af Renault, bekræftede købet mandag. Her meddelte de, at de to skuespillere i fællesskab med Otro Capital og RedBird Capital Partners har overtaget 24% af aktierne i selskabet. Dette har kostet dem i alt 171 millioner pund.

Det tyder derfor på, at de to skuespillere har fået smag for at investere i sportshold. De har da også haft god succes med købet af Wrexham, som de købte for kun 2 millioner pund i 2020.

Efter at have investeret mere end 10 millioner pund i klubben, kunne Wrexham i den netop overståede sæson fejre oprykning til Football League. Det er første gang i 15 år, at det sker.

Det kræver dybe lommer at være med i Formel 1, men det er ikke et problem for Reynolds. Inden han annoncerede aftale med Alpine, havde han en formue på 282 millioner pund. Det skriver Express.

Det er mere end alle kørerne i feltet, hvoraf den rigeste er Lewis Hamilton med en formue på 270,9 millioner pund. På andenpladsen finder man Fernando Alonso, der har en formue på 216 millioner pund.

Både Hamilton og Alonso har formået at skabe en formue, der er markant større end Max Verstappen på tredjepladsen. Han må nemlig ‘nøjes’ med en formue på 72 millioner pund.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024