Sandra Toft er bidt af gaming: ‘Kan godt blive hidsig’

Foto: Alex Nicodim/NurPhoto via Getty Images

Der er mange måder at fordrive tiden, når man ikke befinder sig på håndboldbanen. For Sandra Toft er gaming det foretrukne valg.

Når hun ikke står mellem stolperne for det danske landshold eller ungarske Györ, bruger Sandra Toft sin tid på noget helt andet. En hobby, som hun har haft i flere år, og som kan gøre hende meget hidsig.

I et interview med Ekstra Bladet fortæller den danske målmand, at hun er en habil gamer. Det er dog ikke altid, at der er tid til at spille. Og det er heller ikke altid, at lysten er der. Til gengæld har hun også uger, hvor der bliver spillet en del.

Hun fortæller også, at hun gør det, fordi det er en god måde at koble af på. Primært er det PlayStation, hun spiller på, og hun er særligt glad for spillet ‘Call of Duty’. Hun har tidligere været glad for ‘Counter Strike’, men det kan ikke spilles på PlayStation.

“Det er for at koble af, når jeg lige har tid og overskud til det,” siger Sandra Toft til Ekstra Bladet.

Hvis man har fulgt det danske landshold i de seneste år, har man måske lagt mærke til, at Sandra Toft har temperament. Det er ikke noget, hun efterlader på håndboldbanen, når hun er færdig med at spille.

Derimod kan det også vise sig, når hun sidder hjemme foran skærmen. Hvis tingene ikke går hendes vej, kan hun derfor godt blive hidsig.

“Jeg kan godt blive hidsig. Næsten lige så meget, som når jeg spiller håndbold,” siger hun.

Handler det om, at hun ikke kan løse en opgave i spillet, bruger hun som regel Google til at finde en løsning.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024