Scene med Holger Rune i Netflix-serie vækker opsigt

Foto: Shutterstock

Holger Rune er en del af anden sæson af den populære Netflix-serie ‘Break Point’. Her er der især én scene, der har vakt en del opsigt.

Der er mange, der har set frem til anden sæson af ‘Break Point’, som Netflix står bag. Også på det danske marked har denne sæson været længe ventet, da Holger Rune spiller en stor rolle i flere afsnit.

I serien får seerne mulighed for at følge Holger Rune både på og uden for banen. Derfor giver den også et indblik i dele af hans liv, som man ikke tidligere har set så meget til.

Der er dog især én scene, der har vakt en del opsigt. I denne scene befinder han sig i sin lejlighed i Monaco, hvor han får besøg af sin mor, Aneke Rune.

Da hun dukker op hos sin søn, der dengang var 19 år gammel, begyndte hun straks at rede sengen og rydde op.

“Det er dejligt, ikke?” siger Holger Rune ifølge Ekstra Bladet med et stort grin, da han bliver spurgt til denne scene på et pressemøde.

Her afslører han også, at hans mor spiller en stor rolle i hans liv, og at hun gør mange ting for ham. Dog er det ikke hver dag, at hun kigger forbi for at rede hans seng.

“Mest af alt så var jeg nok bare lidt doven den dag og havde ikke redt min seng. Men jeg føler, at man som tennisspiller skal stå for mange ting selv. Så det er selvfølgelig rart, at der også bliver gjort nogle ting for en,” siger han.

Holger Rune skal natten til tirsdag spille sin første kamp ved Australian Open. Her løber han ind i japanske Yoshihito Nishioka, der er nummer 58 på verdensranglisten.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024