Se video: Venus Williams giver modstander ‘dødsblikket’ efter hun falder

Foto: Stephen Pond/Getty Images for LTA

Camila Giorgi har haft nogle karrieremæssige lavpunkter, men i kampen mod Venus Williams nåede hun et helt nyt niveau.

Italienske Camila Giorgi er en dygtig tennisspiller, men hun ofte også involveret i kontroverser. Det inkluderer hendes adfærd på banen, men også hendes ‘meget involverede’ far.

Der har været flere lavpunkter og kontroverser i hendes karriere, men hvad hun gjorde i sin seneste kamp mod Venus Williams, gjorde flere fans rasende.

Kampen mellem Williams og Giorgi blev spillet under Birmingham Classic. Her sigtede den 43-årige legende efter sin første sejr på græs siden 2021.

Williams kom godt fra start, og fik bragt sig i front tidligt i kampen. Hun var dog nødt til at bede om en medical timeout et stykke inde i kampen, fordi hun havde problemer med knæet.

Hun fortsatte med at spille, og kort tid efter havde hun et grimt fald på banen. Heldigvis skete der intet alvorligt med hende, hvorfor hun var i stand til at fortsætte kampen. I sidste ende, var det også hende, der vandt.

På den anden side af nettet stod Giorgi, og hun virkede ikke interesseret i modstanderens fald. Som regel er det kutyme, at man tjekker op på, om modstanderen er okay. Det valgte den italienske spiller dog at undlade.

Ikke nok med det, så jublede hun endda over at have vundet pointet, da bolden landede på banen. Derefter fulgte hun blot sin normale rutine mellem pointene.

Det gjorde mange fans rasende, som var hurtige til at påpege det. Blandt andet gjorde det den tidligere spiller Rennae Stubbs rasende. Hu valgte at dele en video af Venus, der gav Giorgi ‘dødsblikket’ før næste point.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024