Seks VAR-dommere fyret efter Vinícius Júnior drama mod Valencia

Foto: Aitor Alcalde Colomer/Getty Images

Efter sigende har seks VAR-dommere fået sparket efter de racistiske ytringer, som Vinícius Júnior blev udsat for i kampen mod Valencia.

Det er ganske opsigtsvækkende, at Real Madrid taber 1-0 til Valencia. Alligevel var det ikke slutresultatet, der endte med at tiltrække mest opmærksomhed i deres opgør.

Derimod var det brasilianske Vinícius Júnior, der blev hovedperson i opgøret.

Den 22-årige stjerne endte i en ophedet diskussion med en gruppe Valencia-fans, der angiveligt havde råbt racistiske bemærkninger efter ham.

Det resulterede i tumult på banen, som endte med en udvisning til Vinicius Jr., der slog Hugo Duro. Inden da havde Duro dog været voldsom mod den brasilianske kantspiller. Alligevel førte det til flere tilråb fra hjemmeholdets fans.

Efter kampen delte Vinicius Jr. et opslag på de sociale medier, hvor han fordømte handlingerne fra denne gruppe fans. I det samme opslag langede han også ud efter La Liga og deres manglende handling.

Nu tyder det på, at de har taget kritikken til sig. Ifølge Marca har de fyret seks La Liga-dommere, herunder Iglesias Villanueva, der havde ansvaret for VAR under Real Madrids kamp mod Valencia.

Angiveligt blev de seks dommere fyret, da billederne, der blev vist for dommeren på banen, ikke var komplette. Dermed blev den brasilianske spiller idømt et rødt kort ud fra ufuldstændige billeder.

“De kan ikke finde årsagen til, at sekvensen, kun viste brasilianerens slag i Hugo Duros ansigt og ikke til resten af optagelserne,” lød det i en meddelelse.

Derudover har Real Madrid-træner Carlo Ancelotti også langet ud efter La Liga.

“Jeg er rolig, men hvad der skete i dag, burde ikke ske,” sagde han efter kampen.

“At et stadion råbe ‘abe’ efter en spiller, og at en træner må overveje at skifte ham ud… Der er noget galt med den her liga. det skal stoppes. Og jeg ville sige det samme, hvis vi vandt 3-0.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024